Što je Mergi®?

Što je Mergi®?


Mergi® poboljšivača izgaranja je jedinstveni katalizator (aditiv) koji ne sadrži metal ili alkohol.


Dodajte Mergi® gorivu i ono mijenja strukturu ugljikovodičnih molekula radi smanjenja kašnjenja paljenja i poboljšanja izgaranja. Pročitajte više o tome kako Mergi® radi. Mergi® se već redovito koristi kod nekolicine poznatih brodara i brodskih operatera. Mergi® se također može koristiti i u stacionarnim motorima svih vrsta i brzina vrtnje kao i u bojlerima (velikim boilerima za termo/elektro proizvodnju), automobilima, autobusima i kamionima. Saznajte više o Mergi® upotrebi.

Smanjenje troškova održavanja

Potpuno izgaranje znači čišći motor i smanjenu potrebu za održavanjem. Količina ugljika koja se stvara tijekom normalnog izgaranja znatno se smanjuje kada se koristi MERGI® čime se smanjuje i onečišćenje motora. Količina čađe vidljivo se smanjuje nakon što je u gorivo dodan MERGI®, a postojeći ugljikovodični ostaci u motoru postaju suhi i krhi te se oljušte. Dijelovi motora kao što su klipovi, ventili, turbo punjači i ekonomizatori ostaju čisti.

Postanite Naš partner!

Uvijek smo spremni pružiti savjete o asortimanu proizvoda i usluga koje nudimo i svakom od naših kupaca osigurana je osobna pažnja.

Kontakt informacije